Tidenes byttehandel

Han som ikke visste av synd, har han gjort til synd for oss, for at vi i ham skulle få Guds rettferdighet. (2. Kor. 5:21)

Jesus ble gjort til synd for meg, for deg, for oss, for at vi i Jesus skulle få Guds rettferdighet. Vi er kanskje så vante med å høre det at vi egentlig ikke forstår hva det betyr og innebærer?

Tenk det, Jesus som er det eneste mennesket som noen gang har levd uten synd på denne jord, ble gjort til synd for oss da alle plager og sykdommer, all synd og urettferdighet ble lagt på ham. At Jesus ble gjort til synd betyr ikke at han hadde syndet eller syndet der og da, det er at han fikk alt lagt på seg. Den rene, den uskyldige, den hellige tok frivillig på seg alt jeg (og du) har fortjent, Guds vrede og straff, for at jeg (og du) skal kunne bli ikledd Jesus sin rettferdighet. Han tar min synd og jeg får hans rettferdighet. Det er og blir tidenes byttehandel. Det er for utrolig til at min hjerne kan gripe det, men jeg kjenner slik en takknemlighet og ydmykhet innfor Gud når jeg tenker på det, det er bare helt utrolig.

Takk Jesus for at jeg får leve i skyggen av korset og i lys av oppstandelsen, at du tok min synd og skyld slik at jeg kunne bli ikledd din rettferdighet.

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s