Står du på utsiden av fellesskapet?

Du lever kanskje utenfor fellesskapet og du kan kanskje ikke bidra og delta like mye som tidligere, men det betyr ikke at du er unyttig og mindre verdt.

Herren er nær hos dem som har et nedbrutt hjerte, han frelser dem som har en knust ånd. (Sal.34:19)

DU er dyrebar og høyt elsket, og det er bruk for deg.

I din svakhet så kan du fortsatt bringe glede til Guds hjerte ved at du fortsetter å søke ham, du kan bringe håp til mennesker ved å gi omsorg inn i deres liv. Du kan kanskje ikke gjøre hva du kunne før, men det er fortsatt ting du kan gjøre. Du føler deg utenfor og litt alene, i utkanten av samfunn og menighet- men vit dette: DU er i sentrum for Guds oppmerksomhet, kjærlighet og nåde. Gud har alltid hatt et spesielt hjerte for de som andre overser, for de som er utenfor. Og om du har fått en knekk eller ti, de sprekkene som er kommet i det skrøpelige karet vi mennesker er, gjør bare at enda mer av Guds herlighet, nåde og kjærlighet vil skinne gjennom deg og berøre andre menneskers hjerter. I din utenforskap er du omsluttet av Guds nåde og kjærlighet, og du vil bringe håpet om herlighet og ordet om Guds trofasthet til mennesker som deg; de som trenger Gud mer enn noe annet.

Dette er et utdrag av et innlegg postet tidligere, men følte det passet godt inn med de to andre denne uken. Vil du lese hele innlegget finner du det HER

3 tanker om “Står du på utsiden av fellesskapet?

 1. Det er bemerkelsesverdig hvordan du ofrer din tid og ressus på bloggen. Jeg er enig at personlig kamp kan også bli en ressurs fordi et levd liv taler mer enn tusen ord. Et vitnesbyrd om hva GUd gjør i våre liv når ting er vanskelig og kanskje virker fastlåst, og kommer styrket fra det. For de kommende ti årene håper jeg imidlertid at du også får opplevd mer styrke, fred og glede – for det fortjener du. GUd sier at det beste er i vente, altså i framtiden. Han kan fortsatt snu rundt ting, selv om du ikke ser det nå. Det er det TRO handler om.

  Ha en velsignet dag. klem til deg og dine

  Liker

  • Jeg er bare så takknemlig til Gud for at jeg på slik en liten måte kan gjøre noe inn i fellesskapet av de som tror. Har sagt flere ganger at når jeg mistet muligheten til å gå ut i verden å bidra bragte Gud verden inn til meg. Må det være til Hans ære og menneskers hjelp og frelse.

   Takk for de varme ord og ønsker, utrolig rørende å bli omsluttet med slik omsorg. Gleder meg til å vokse mer i kunnskap og kjennskap til Gud, og så vet jeg at det er mye godt, spennende og utfordrende foran!
   Guds fred og velsignelse over dyrebare du. Klem

   Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s