Min Gud er trofast

Velsignet er Herren dag etter dag! Gud er vår redning, han bærer oss.  Vår Gud er en Gud som frelser, hos Gud Herren er det utgang fra døden. (Sal. 68.20-21)

Dager der kroppen og hodet ikke er med på hva jeg ønsker og vil er ikke alltid enkle å forholde seg til. Akkurat som de dager vi overøses av utfordringer og  ja, som nå, jeg forstyrres av et hyl som krever at jeg må komme. Dagene, kveldene og nettene blir sjeldent som jeg ønsker dem, men jeg vet at min Gud er trofast.

Det avhenger ikke av min styrke, men av Guds godhet og kraft.
Det viktigste er ikke hva jeg kan gjøre, men hva Jesus gjorde for meg.
Det er ikke om jeg ber pent og med mange ord som teller, men at jeg tror at Gud lønner den som søker Ham og som ber i samsvar med hans vilje og natur. Noen ærlige hjertesukk er mer verdt enn tillærte fraser som ramses opp for syns skyld.

Det viktigste for meg er ikke å prestere, men å i tillit hvile i at Gud er mektig til å både bevare meg, bære meg og fullføre sitt verk i meg og gjennom meg.

Ikke glem at din Gud er en trofast, god, barmhjertig og allmektig Gud. Ikke strev med alle de ting som du ikke kan forandre, men legg din bekymring på Herren, han har omsorg for deg og vil hjelpe deg- og Gud er og blir for alltid trofast mot sine barn.

4 tanker om “Min Gud er trofast

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s