Det virkekraftige ordet

Jeg står og kikker på snøen som laver ned og kler landskapet i vinterdrakt, og mens jeg kikker så dukker ett par vers opp i tankene.

For lik regn og snø som faller fra himmelen og ikke vender tilbake dit før de har vannet jorden, gjort den fruktbar og fått den til å spire, gitt såkorn til den som skal så, og brød til den som skal spise, slik er mitt ord som går ut av min munn: Det vender ikke tomt tilbake til meg, men gjør det jeg vil og fullfører det jeg sender det til. (Jes. 55;10-11)

Vi har Guds løfter og vi kan stole på dem, vi trenger ikke uroe oss for om hva Gud har sagt, virkelig vil skje. Det han lover, det gjør han.

Det er ikke alltid så lett å tro for den enkelte dag, men noen ganger må vi bare holde fast på «Gud har sagt, så derfor vil det skje» og fortsette å karre oss igjennom. Kanskje har vi ikke tro for at denne eller morgendagen vil bli bedre, men vi kan tro at Gud er trofast og at han er med oss og vil hjelpe oss igjennom. Han har lovet å ikke slippe eller svikte oss, og han holder sine løfter.

Vi kan ikke bare plukke de ord og løfter vi liker og som vi føler vi fortjener og forvente at det skal skje når vi vil, men vi kan stole på at alle Guds løfter er sanne og at han alltid vil gjøre hva han har sagt.

Guds ord er virkekraftig i ditt liv, ikke gi slipp på det og husk at Gud aldri slipper deg.

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s