Jesusprofetier #1

For at du skal ha nytte av hva som kommer i dag og dagene fremover trenger du å ha Bibelen din klar, så det er bare å finne den fram (eller å lete deg oppi en app eller nettbibelen).

I går skrev jeg om at det er mange profetier i Bibelen om at Jesus skulle komme og jeg tenkte at vi skulle hente fram noen av disse. De blir servert dere i bolker og dere vil få hvor de er skrevet og også enkelte steder som forteller om oppfyllelsen. Hvorfor gjør jeg dette? Vel, det er viktig at vi kjenner til dem, men samtidig så viser de oss mye om Gud. Gud sa disse tingene til sine tjenere på forhånd og vi vil se at det skjedde som Gud hadde sagt, og det er en viktig sannhet å minnes på.

Hva jeg ønsker at dere skal tenke på mens dere går igjennom hva som blir servert i dag og dagene framover er: Hvis Gud holdt sitt ord, sine løfter, så nøyaktig i disse tingene, hva tror du han vil gjøre med de løfter han har gitt deg og meg? Vil han aldri svikte eller forlate oss? Vil han alltid være med oss? Vil han fullføre sitt verk i oss? Vil nåden ta oss helt hjem? Å lese om hvordan Gud til minste detalj oppfylte sine løfter og sin plan burde få troen til å både vokse og juble i våre hjerter, for vår Gud er uforanderlig og han holder sitt ord og sine løfter til oss.

Vi leser ikke langt i Bibelen før vi ser den første profetien om noe som skal komme, når synden entrer verden gjennom fallet kommer også Guds løfte om at det en dag vil endres.
Profeti: 1. Mos. 3.14-15
Oppfyllelse: Gal. 4,4-5

Historien om når Gud setter Abraham på prøve er for mange vanskelig lesning, men her finner vi også profetier og bilder på hva Gud har planlagt- Gud vil selv sørge for frelsen og redningen.
Profeti: 1. Mos. 22, 7-8 og 14
Oppfyllelse: Joh.3,16-17 + 4,33-34 + 17,25

Så i dag kommer det ikke ferdig servert til deg, for å ha nytte av hva du har lest over håper jeg du slår det opp og leser versene, og kanskje litt rundt akkurat de nevnte, og: Husk hva jeg skrev: Hvis Gud oppfylte sine løfter så nøyaktig i disse ting, tror du ikke han vil gjøre det i forhold til hans løfter til deg og meg også?

Ønsker dere en uke med glede og fred i Herren,
CecilieDin tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s