Jesusprofetier #2

Jeg vet endel finner denne typen innlegg uinteressante, så derfor en liten oppfriskning av hva jeg skrev i går om hvorfor jeg gjør dette:

Hvorfor gjør jeg dette? Vel, det er viktig at vi kjenner til dem, men samtidig så viser de oss mye om Gud. Gud sa disse tingene til sine tjenere på forhånd og vi vil se at det skjedde som Gud hadde sagt, og det er en viktig sannhet å minnes på.

Hva jeg ønsker at dere skal tenke på mens dere går igjennom hva som blir servert i dag og dagene framover er: Hvis Gud holdt sitt ord, sine løfter, så nøyaktig i disse tingene, hva tror du han vil gjøre med de løfter han har gitt deg og meg? Vil han aldri svikte eller forlate oss? Vil han alltid være med oss? Vil han fullføre sitt verk i oss? Vil nåden ta oss helt hjem? Å lese om hvordan Gud til minste detalj oppfylte sine løfter og sin plan burde få troen til å både vokse og juble i våre hjerter, for vår Gud er uforanderlig og han holder sitt ord og sine løfter til oss.

Moses fikk i sin tid høre at det ville komme en dag der Gud ville reise opp en profet som skulle være av den type han var, fra deres brødre skulle han komme og de skulle lytte til ham.
Profeti: 5. Mos. 18,15
Oppfyllelse: Joh. 12,49-50, Luk. 24,19, (Joh. 6,14)

Tjenesten til den som skulle komme ville starte i Galilea
Profeti: Jes. 9,1-2
Oppfyllelse: Matt. 4,12-17

Den nye herskeren skulle komme fra Betlehem
Profeti: Mika 5,1
Oppfyllelse: Luk. 2,4-7, Matt.2,1-6, Joh. 7,42

Han skulle være født av en jomfru
Profeti: Jes. 7,14
Oppfyllelse: Luk. 1,26-31, Matt.1.18-2,1

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s