Vannplaning og et stødig sinn

Vi har møkkavær her i sør i dag og det førte til at sporene i veien var ganske så vannfylte da vi kjørte over heia. Ett par steder kjenner jeg plutselig at vi planer og det støkker i meg. Det er over før det nesten får startet, men hva som ikke er over er tankene. Jeg tenker ikke på hvor galt det kan gå i slike tilfeller, men på hvor likt min opplevelse var med å ha et stødig sinn. Har vi et sinn som er grunnfestet i Guds ord og har vi blikket vendt mot det som hører Gud og hans rike til, så vil uventede ting ikke så raskt vippe oss av pinnen. Vi kan møte å utfordringer som for en kort tid setter en støkk i oss og får oss litt ut av balanse, men fordi vi er grunnfestet i ordet vet vi at uansett hva vi møter så er Gud større og mektigere enn det og han makter å ta oss igjennom.

Når det uventede plutselig kommer over deg, husk at du har en Far i himmelen som makter å hjelpe deg i og gjennom alt.

Gud, skap i meg et rent hjerte, gi meg en ny og stødig ånd!

Sal. 51,12

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s