Frontlys-tro og ledelse

For hos deg er livets kilde,  i ditt lys ser vi lys. (Sal.36:10)

Noen ganger når vi er ute og kjører kan vi se mange hundre meter eller flere kilometer foran oss. Andre ganger ved tett regn, snødriv eller tåke, kan vi nesten ikke se noen ting. Farten senkes betraktelig og vi snegler oss avgårde mens vi stirrer på den opplyste flekken foran oss. Om vi ikke ser veldig langt, ser vi nok til å vite hvor vi skal svinge og ikke.

Noen ganger er livet også slik, omgitt av så mange vanskelige omstendigheter og utfordringer at vi blir litt omtåka og vet ikke helt hvilken vei vi skal ta. Men vi må aldri glemme at vi beveger oss framover ett skritt av gangen, og så lenge neste skritt er opplyst, trenger vi ikke tenke på eller bekymre oss over hva som er ti skritt foran. Gud har lovet å lede oss skritt for skritt.

Jeg vil gjøre deg vis og lære deg den veien du skal gå, jeg vil la mitt øye hvile på deg og gi deg råd. (Sal.32:8)

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s