GPS ledelse

Når du går, skal de lede deg, når du ligger, skal de verne deg,  og når du våkner, skal de tale til deg. (Ordsp.6:22)

GPS er en fantastisk oppfinnelse, men feilfri er den ikke. Meningen er at vi skal ledes direkte til det bestemte sted uten feil og unødvendige omveier. Men det er tider vi finner ut at vi er havnet litt feil avsted, enten fordi vi tok en feil sving, eller fordi ‘kartet’ ikke er oppdatert. Det fantastiske med GPS’n er at den uansett hva som er årsak til at vi kom feil, igjen vil lede oss tilbake på rett vei.

Gud har også sagt at han skal lede oss hele veien mot målet som er plottet inn, himmelen. Guds Ord, sammen med Den Hellige Ånds ledelse, vil sørge for at vi hele tiden er på den rette vei mo målet. Skulle vi havne feil, er det nåde og hjelp som kommer oss i møte og igjen tar oss tilbake på det sted vi bør være.

…og dine ører skal høre dette ordet bak deg: «Dette er veien, gå på den!» når du vil til høyre eller til venstre (Jes.30:21)

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s