En annerledes uke

Neste helg skal jeg og guttene flytte. Etter nesten 5 måneder som hjemløse (men ikke bostedsløse) er endelig dagen snart her. Vi gleder oss stort til å få vårt eget igjen, og bare det at alle skal få sitt eget rom for første gang er skikkelig flottings! Vi skal få bedre plass enn noen gang tidligere og vi skal bo enda bedre plassert i forhold til skole, fotballbane og begges venner enn vi gjorde tidligere. Vi føler oss virkelig heldige og velsignet, og vi har takket Gud mange ganger og snakker om at det var riktig å vente selv om det ikke føltes bra ut. En setning som har sittet i mitt hode den siste uken er at «sier Gud nei er det fordi det er et større ja foran». Det har vi virkelig erfart, og det er viktig lærdom for meg i mitt trosliv og jeg tror det er viktig erfaring for guttene å ha med seg når de om endel år skal stå på egne bein og opplever å få sine egne venteperioder.

Jeg har tittelen en annerledes uke fordi det vil bli det denne gangen. Jeg trenger litt ekstra tid og krefter til pakking, flytting og innflytting og også til et skriveprosjekt jeg holder på med. Derfor velger jeg en ny vri på neste ukes ett ord for dagen.

Hver dag vil bestå av 4 elementer. En nypublisering av et tidligere innlegg (siden bloggen for ett par uker siden passerte et år, og det er postet godt over 200 innlegg på den tiden, håper jeg at hva som kommer er «nytt» for noen av dere, og ellers at en «oppfrisking» er greit).

Jeg kommer til å legge ved en lenke til en annen blogg og et innlegg på denne som har rørt ved, oppmuntret eller utfordret meg.

Jeg vil dele lenke til ulike kristne organisasjoner som driver et arbeid jeg ser på som veldig viktig både å fremheve og støtte.

Avslutningsvis vil jeg lenke til ulike andaktssider. Det er enkelte steder jeg vender fast tilbake til for et lite ord og noen av disse ønsker jeg å dele med dere. Beklageligvis er alle engelske. For en del vil det ikke by på problemer, for andre vil det være litt tungt, men leser du engelsk greit anbefaler jeg virkelig disse sidene.

Håper du vil følge med på hva som kommer neste uka og jeg ber om at det blir til oppmuntring, styrke og ettertanke. Guds fred og velsignelse over deg og dine!

~ Cecilie ~

5 tanker om “En annerledes uke

  1. Tilbaketråkk: Annerledesuka – fredag | Ett ord for dagen

  2. Tilbaketråkk: Annerledesuka – torsdag | Ett ord for dagen

  3. Tilbaketråkk: En annerledes uke – onsdag | Ett ord for dagen

  4. Tilbaketråkk: Tirsdag i annerledesuka :) | Ett ord for dagen

  5. Tilbaketråkk: En annerledes uke – mandag | Ett ord for dagen

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s