En annerledes uke – mandag

Hvis du ikke vet hvorfor denne uken blir kalt en annerledes uke, kan du lese om det —> HER

Dagens blogganbefaling er Passion for Jesus. Innlegget «Å jage etter en såpeboble» var både velformulert og tankevekkende.

Den organisasjon jeg ønsker å sette litt fokus på i dag er en jeg har fulgt i mange år. Gospel For Asia driver et enormt arbeid med å spre evangeliet, styrke troende og hjelpe trengende. Vel verdt både besøk, bønn og annen støtte.

Så til siste punkt, dagens andakts-anbefaling. In Touch ved Dr. Charles Stanley har andakter jeg finner både utfordrende, trøstende og styrkende.

Må Gud velsigne din dag med glede og fred, styrke og visdom. Må hans beskyttelse omgi deg og hans forsørgelse dekke alle dine behov til overmål. Du er dyrebar!

Her kommer andakten jeg har hentet fram for i dag. Første gang postet 18.01.12

I hengende snøre

Frykt ikke, for jeg er med deg, vær ikke redd, for jeg er din Gud! Jeg gjør deg sterk og hjelper deg og holder deg oppe med min rettferds høyre hånd. (Jes.41:10)

Mange dager i livet kan vi føle at vi er tomme, vi er så trette og utslitte at vi vet ikke hvordan vi skal klare å fortsette. Mange av oss tar oss selv i nakken og vi prøver så hardt vi kan å komme gjennom en dag av gangen. I de stundene er det vanskelig å se at Gud gir oss styrke til å fortsette, men han gjør det. Gud gjør det nødvendigvis ikke enkelt og komfortabelt, men han gjør det mulig. Når vi holder fast i Ham, vil hans styrke bære oss gjennom.

“Han gir den trette kraft, og den som ikke har krefter, gir han stor styrke.” (Jes.40:29)

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s