Forbedring som skaper midlertidige problemer

Da jeg skulle skrive i går, holdt jeg samtidig som jeg prøvde å få lest kommentarer på med å skulle oppdatere ett par ting på dataen. Da oppdateringene var ferdige og jeg skulle starte maskinen på nytt, skjedde det. Hva som kom på var en blank skjerm med startknapp i ett hjørne, alt annet på skrivebordet var borte vekk.

Sånn har jeg opplevd det med endringer i livet også, jeg gjør en forandring som er av det gode og så skjærer alt seg. Det er frustrerende der og da og det krever litt ekstra innsats å få det nye til å passe sammen med hva man har fra før. Hva som alltid pleier å skje er at det går seg til, akkurat som jeg etter hvert fikk skikk på maskinen min igjen og nå kan skrive dagens veldig forsinkede innlegg.

Om du opplever at endringer du vet er rette og gode fører til ekstra komplikasjoner og problemer, så fortvil ikke, det vil gå seg til. Fortsett med hva du vet er rett og stol på at Gud vil få alt til å passe sammen, det nye og det gamle vil finne en måte å fungere sammen på, til slutt.

Se, jeg gjør noe nytt. Nå spirer det fram. Merker dere det ikke? Ja, jeg legger vei i ørkenen, elver i ødemarken. (Jes. 43:19)

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s