8 tanker om “Skrivepause

 1. Det er flott å lese bloggen din, alltid godt å se noen med samme tro. At vi skal og kan gå på veien til fullkommenhet ved hjelp av Jesus. Takk for mange fine og oppbyggende innlegg, så ønsker jeg deg riktig god bedring i sykdommen din, måtte Gud velsigne deg for troen og håpet ditt! Det er en vanskelig tid vi lever i, og vi alle burde be for våre søstre og brødre i ånden, jeg skal huske på deg.

  Liker

 2. Kjære Cecilie!
  Det er Gud!
  Det er Gud som «fikser opp».
  Det er Gud som gjør forskjellen, når alt er umulig!
  Eller?
  Hvor er du Gud?
  Når alt er håpløst?

  Da sier Herren til Paulus, – og oss andre:
  «Min nåde er nok for deg, for kraften fullendes i svakhet.»
  Og Paulus og oss andre svarer (kanskje?):
  Derfor vil jeg helst være stolt av mine svakheter, for at Kristi kraft kan ta bolig i meg. (2.kor.12.9)

  (Leste Esekiel 37) Gud gjør det umulige mulig.

  Sender et hav av velsignelse til Deg Cecilie, – og du som leser.
  Guds velsignelse er uten ende, – for den som vil ta i mot. (Har tid)

  Hilsen MinsteBror

  Liker

 3. Hei. takker deg for mange fine innlegg. de har styrket og løftet meg opp mange ganger. håper at ting blir bedre for deg. ber om velsignelse for dine dager og masse fine stunder med dine små. hilsen ny kristen Tommy

  Liker

 4. Og det bønnebegjæret har jeg fått lagt på meg for lenge siden!

  Må Herren styrke og bevare deg, i Ham har vi satt vår tilflukt. Jeg ber om Guds velsignelse, fred og hvile i din hverdag!

  Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s