I tillit til Gud

Herren hjelper dem og berger dem. Han berger dem fra de urettferdige og frelser dem, for de søker tilflukt hos ham. (Sal. 37:40)

Jeg fortsetter ikke fordi jeg er sterk, modig eller dyktig. Jeg fortsetter den daglige kampen fordi jeg stoler på Herren. Gud har vist seg trofast mot meg så mange ganger at jeg vet at Han er den Han sier han er. Min venn og hjelper, min trøst og min glede, mitt vern og min borg, min frelser og forløser, min lærer og Far, mitt alt i alle ting.

Gud hjelper meg ikke fordi jeg klarer selv eller prøver så hardt i egen kraft, men fordi jeg stoler på Ham. Det er noen ganger en kamp å velge å gi opp selvstrev, spesielt når dagene går på viljen. Men i stillhet og tillit er min styrke. Jesus er min glede, ikke gode opplevelser. Gud er den som bringer lykke inn i livet, ikke gode opplevelser i seg selv.

Det ligger velsignelser gjemt også i de mørke stundene, og velger vi å stole på Gud på tross av omstendigheter og følelser, så vil vi oppleve at Han igjen, utav sin store nåde og kjærlighet, kommer oss til hjelp. Som dagens vers minner oss om, Gud hjelper og berger oss fordi vi søker tilflukt hos ham.

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s