Er du tilkoblet?

Vi er uten internett etter snøfallet i går og i natt og med min lille mengde datatrafikk så skal jeg være litt påpasselig med hva jeg bruker mobilen til. Til vanlig går det jo automatisk med påkobling til Wi-Fi og da trenger man ikke tenke slik, men nå kan jeg fort bruke opp kvoten. Blir den brukt opp blir det betraktelig dyrere å bruke mobilen på nett.

Nå var det jo ikke det jeg ville minne dere på, men viktigheten av å være koblet til Gud gjennom dagene. Det er så viktig at vi husker å lese litt, å be litt, å være stille innfor Gud og å snakke med ham om dagen og livet etter som det utvikler seg. Ved å bevare den konstante kontakten og nærheten med Gud, så vil vi få av hans styrke og kraft. Mange ganger skjer det uten at vi merker det, når vi kommer til Gud så kobles vi nærmest «automatisk» til kraftkilden, slik jeg automatisk kobles til nettet når jeg kommer hjem.

Så er det en fare i det hele vi skal være bevisste, vi kan fungere i kristenlivet en liten stund fordi vi har en indre reserve, men denne varer ikke lenge og  tar plutselig slutt. Hvis man da fortsetter uten å søke inn til Gud for fellesskap, vil man fortsette i egen kraft og det er kostbart. Kostbart fordi hvis vi prøver å leve kristenlivet eller utføre vår tjeneste/gudstjeneste i egen kraft, så vil vi slite oss ut både fysisk, psykisk og åndelig. Litt som at det blir veldig dyrt for meg å bruke mye mobildata etter at min mengde er tom.

Det er ikke meningen at vi skal bli frelst ved nåde og så klare resten selv, nei i alt er Gud vår styrke og vår kraft. Vi trenger å hver dag søke Herren og fellesskap med ham. Det er i kun Guds styrke, kraft og nåde vi kan leve gudfryktige liv.

Salig er det folket som kan rope av jubel. De vandrer i lyset fra ditt ansikt, Herre. Hele dagen jubler de over ditt navn, de triumferer ved din rettferd. Du er detes styrke og prakt, ved din godvilje får vi kraft. (Sal. 89:16-18)

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s