Skatter skjult i mørket

Jeg gir deg skatter som er skjult i mørket, og rikdommer gjemt på hemmelige steder, for at du skal kjenne at jeg er Herren, som kaller deg ved navn,  Israels Gud. (Jes.45:3)

Er vi helt ærlige er ingen av oss interessert i prøvelser og motgang, vi liker helst at alt er enkelt, greit og komfortabelt. Men livet er ikke slik, det er til tider smertefullt og hardt. Som Jesus kom som lys inn i en mørk verden, vil han være lys for oss i våre prøvelser og våre mørke stunde. Ikke bare er han med oss, men han lover at i det vonde og tunge, vil vi finne skjulte skatter. Det er i de stundene vi lærer mest om ubetinget kjærlighet og overveldende nåde,og etter som Gud viser seg trofast og som mer enn nok, vokser vår tillit til Gud og vi styrkes og grunnfestes i troen.

2 tanker om “Skatter skjult i mørket

 1. Så sant det du skriver! 🙂 Dette er et av mine favorittvers, og det gir meg alltid like mye å grunne over det.Så fint at du minte meg på dette verset i dag 🙂
  Fortsett å blogge, dette var virkelig en oppmuntrende blogg! 🙂

  Liker

  • Vi må ha vært gjennom mørket noen ganger for å finne ut at Gud vender alt til noe godt og at vi faktisk blir sterkere grunnfestet i troen nettopp gjennom prøvelser. Godt er det ikke der og da, men i ettertid er velsignelsene og gledene nyttige og gode.

   Takk for kommentarer og oppmuntringer!
   God og velsignet dag til deg og dine kjære 🙂

   Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s