Har du feilet?

Det er en ting å tro at Gud kan bruke mine suksesser og sterke sider til noe godt, men å tro at mine feiltrinn og svakheter også brukes til hans ære, det er nesten for vanskelig å forstå.

 Vi vet at alt tjener til det gode for dem som elsker Gud, dem han har kalt etter sin frie vilje. (Rom. 8:28)

Feiltrinn kommer i store og små størrelser og de kommer av typer fra det ganske så uskyldige til det groteske. Uansett størrelse og fasong, feiltrinn får oss til å krympe innvendig og føle oss dumme, mindreverdige og håpløse. Men i stede for at vi dras inn og ned av dragsuget av vonde følelser, er det viktig at vi løfter blikket og fester det på Jesus. Vi må ikke glemme at nåden faktisk er større enn dette også, og at når vi omvender oss er det hjelp å få.

Så er det da ingen fordømmelse for dem som er i Kristus Jesus. (Rom. 8:1)

Vi kan enten la fordømmelse finne feste i vårt sinn og i vårt hjerte, eller vi kan gå til Jesus og innrømme våre feil og søke hjelp til å klare bedre. Enten blir våre feiltrinn snublesteiner som kan føre til fall og resignasjon, eller de kan bli steg på vår vei til å lykkes og oppleve seier og suksess. Det siste kommer når vi velger å lære av våre feil i stede for å bare gi opp. Vi kan i våre feil lære hva som ikke er bra, hva som ikke fungerer og hos Jesus kan vi få hjelp og visdom til hvordan vi skal håndtere samme utfordring på en bedre måte ved en senere anledning. Ikke la dine feil holde deg tilbake, la dem bli steg på veien til suksess og seier!

Gled deg ikke over meg, min fiende!
For om jeg faller, skal jeg reise meg igjen.
Sitter jeg i mørke, er Herren lys for meg. (Mika 7:8)

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s