Gud skal gjøre verket

Og jeg er trygg på at han som begynte sin gode gjerning i dere, skal fullføre den – helt til Jesu Kristi dag. (Fil.1:6)

Jeg liker ikke å feile eller å komme til kort. Jeg liker ikke alltid at jeg er underveis og mange ganger skulle jeg heller ønske at jeg allerede var ferdig utlært og god som dagen er lang. Men nettopp det at jeg er underveis, og ikke klarer å være så god som jeg gjerne vil være, gjør meg mer avhengig av Gud. Jeg ønsker som en liten trassig unge å «klare selv», mens Gud ønsker at jeg skal stole på ham og slippe han til. Helliggjørelse er ikke jeg som tar meg i nakken for å bli bedre, men Jesus som vinner mer og mer skikkelse i meg.

Trofast er han som kaller dere til dette. Han skal også fullføre det. (1.Tess.5:24)

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s