Pappa elsker deg uansett

Kan en kvinne glemme sitt diende barn, en omsorgsfull mor det barnet hun bar? Selv om de skulle glemme, skal ikke jeg glemme deg. Se, jeg har tegnet deg i mine hender, dine murer er alltid foran meg. (Jes.49:15-16)

Innimellom når det har skjært seg skikkelig mellom en av guttene og meg, tar jeg meg god tid til å snakke. Jeg sier at jeg er ikke fornøyd med oppførselen, men at uansett hvor sint eller frustrert jeg kanskje har vært, vil jeg han skal vite en ting: Jeg er like glad i deg nå som når vi har det greit sammen. Jeg elsker deg uansett.

Ingen ting du har gjort, uansett hvor galt det er, kan skille deg fra Guds kjærlighet. Hans nåde er større enn dine største feil og går dypere enn den dypeste grav. Gud elsker deg uansett. Pappa elsker deg uansett.

Relaterte poster fra den andre bloggen:
Du vil alltid være barnet mitt
til mitt kjære barn

8 tanker om “Pappa elsker deg uansett

 1. Tilbaketråkk: Alltid elsket | Ett ord for dagen

 2. Tilbaketråkk: Annerledesuka – fredag | Ett ord for dagen

 3. Tilbaketråkk: å være ett mislykka kar | Ett ord for dagen

 4. Hei
  Har lest litt på bloggene dine! Veldig godt! 🙂 Her vil jeg komme igjen..
  Har hatt M.E. selv, i litt mer enn 5 år, men er i dag frisk igjen. Takk til Gud!!
  Hilsen fra Maria

  Liker

  • Hei Maria!
   Takk for vennlige og oppmuntrende ord!
   Du er alltid velkommen, og jeg kommer også innom deg når hodet er litt mer ‘på plass’ (snøskuffing tar på ;))

   Jeg har lenge at følelsen av at hva jeg må tåle nå er kun «for ei tid» og at jeg en dag der framme igjen vil være frisk. Selv om tiden trekker ut, må vi aldri gi opp håpet og alltid huske at Gud er trofast, alle hans ord og løfter vil bli oppfylt!

   Jeg ble så glad da jeg leste du er frisk igjen! All ære og takk til Gud! For ett herlig vitnesbyrd om Guds godhet og kraft, og for en oppmuntring å lese for meg! Takk som delte!

   Må Gud fylle ditt hjerte med glede og styrke, fred og kraft! Gud velsigne deg!
   Klem fra Cecilie

   Liker

 5. Tilbaketråkk: Guds ledelse i hverdagen « med Gud i hverdagen

 6. Så nydelig, og så sant! 🙂 Det der er en viktig påminnelse til oss, det er av og til litt lett å glemme hvor høyt vi er elsket. Uansett. Fantastisk.

  Liker

  • Jeg trenger hvertfall den påminnelsen ofte, både når jeg feiler og når jeg prøver å gjøre meg fortjent- uansett hvordan dagen min eller livet mitt ser ut; Jeg er elsket. Gud kan aldri elske oss mer eller mindre enn Han gjør nå, han elsker oss med hele sitt hjerte! Uansett, ❤ for evig og alltid! ❤

   Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s