Ord til trøst

Det er min trøst i nøden at ditt ord gir meg liv. (Sal.119:50)

Søndags formiddag satt jeg ute på verandaen og leste Bibelen. Jeg leste litt fordi jeg trenge ord fra Gud å dele, men mest fordi jeg selv trengte styrke og trøst. Det er ett eller annet «i lufta» som jeg ikke får tak i for tiden, det skjer noe som er utenfor min forstand og fatteevne. Jeg skulle ønske jeg visste hva, men jeg kjenner bare det er tungt, trist og ensomt.

Da er det godt å søke inn i Herrens ord. Det er ikke alltid jeg får «blinkende skriftsteder» og de store aha!, men bare det at sjelen fylles med Herrens ord er til trøst og styrke. I de stundene er det ofte noen favoritter som slås opp, og denne gangen var det Jakobs brev, som i tiår har vært en kjær favoritt hos meg. Der i første kapittel (1:17) ble jeg minnet om at hos Gud er det ingen skiftende skygge. Selv i en kaotisk og stadig skiftende verden og hverdag; Gud er alltid den samme. Alltid god og barmhjertig, alltid klar med trøst og styrke, alltid nådig og barmhjertig. Det ble en påminnelse som bragte trøst og styrke.

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s