Guds råd står fast

Herrens råd står fast for alltid,
hans hjertes planer fra slekt til slekt.
(Sal. 33:11)

Vi lever i en verden som er full av forandringer, det eneste som er sikkert er at det meste er usikkert, med et vidunderlig unntak: Gud. Gud er den samme i går, i dag og til evig tid og Hans råd står fast for alltid. Gud forandrer ikke mening etter som popularitets-vindene snur og forandrer retning. Uansett hvilken retning utviklingen i verden tar og uansett hvilken vei menneskene velger, er Guds råd uforanderlige. Gud har ikke behov for å jenke på kravene eller å file bort noen kanter for at hans ord, bud og løfter skal bli mer tålbart- det er og blir som han har bestemt. Som Guds råd står fast, står hans løfter fast.

Verset sier også at hans råd er hans hjertes planer noe som minner oss om at vi kan hvile i trygghet og visshet om at det er gode ting det er snakk om. Selv om det en dag vil være en evig sluttlinje med en påfølgende dom, er det inntil den dag åpen vei til korset og tronen. Gud ønsker å være nådig og barmhjertig, han ønsker at vi skal velge det gode for oss og andre, han ønsker at vi velger Ham.

Uansett hva du møter i din hverdag, vit at Guds løfte og ønske om framtid og håp for deg er urokkelig og står fast for alltid.

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s