Tirsdag i annerledesuka :)

For å lese om hvorfor denne uken er en annerledes uke, trykk —> HER

Dagens blogganbefaling
Forrige uke ble det publisert et innlegg på a worshipping heart som het Oppriktig hjerte. Det ble en god påminnelse og til oppmuntring for meg. Håper det kan berike ditt hjerte og din dag også!

Dagens organisasjonsanbefaling
Come & Live 
er en organisasjon som virker for å hjelpe kristne artister til å leve overgitte liv, stå tydelig på troen og ordet. Det er også et sted som setter fokus på å være vitner for andre i vår hverdag. Siden har mye musikk til gratis nedlasting. Anbefaler å lese siden «about».

Dagens anbefalte andaktsside
er Streams in the Desert. Andakter til styrke, oppmuntring og trøst skrevet av Mrs Cowman. Boken med denne tittel ble første gang publisert i 1925. Er elsket av mange og det er ikke få som har funnet trøst og styrke gjennom hennes åndsfylte andakter. Hun leder folk til den kilde med levende vann som hun selv fikk erfare så sterkt.

Dagens re-post er hentet fra en av de første ukene, nærmere bestemt 20.01.12.

Jeg vil hjelpe deg

La oss denne morgenen høre hvordan Gud nådig og kjærlig taler til oss, “Jeg vil hjelpe deg” sier han. Vi møter ikke denne dagen og dens utfordringer alene men sammen med en Gud som allerede vet hva som kommer. Er det ting du ikke liker å tenke på?  Ting du vet skal skje som du gruer for? Er livet så tøft akkurat nå at en ny dag er bare enda en dag som må overleves? Hør Guds kjærlige hvisken til deg, “Jeg vil hjelpe deg”. Gud har sagt at du med Jesu hjelp skal være en overvinner, og om du er for svak er Gud mer enn sterk nok for dere begge. Gud har sagt at han aldri vil forlate eller svikte deg, selv ikke de dager du tviler mer enn du tror. Gud er med deg hver dag, du er aldri alene.

For jeg er Herren din Gud som har grepet din høyre hånd og sier til deg: «Vær ikke redd! Jeg hjelper deg.» (Jes.41:13)

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s