Annerledesuka – fredag

Da er den store dagen her, ikke fordi det er innflyttingsdag, ei heller fordi det er siste dag i annerledesuka, men mest fordi at i dag har jeg mange favorittbiter å tilby dere 🙂

Min favoritt blant de skrevne andakts-holdere har i årevis vært David Wilkerson. Selv om han fikk hjemlov for snart to år siden, sendes det fortsatt ut andakter. Det er tross alt ganske mye å ta av fra hans innholdsrike og produktive liv og gjerning med og for Gud. Siden heter David Wilkerson Today.

Av organisasjoner vil jeg denne gangen anbefale en menighet, og det er ingen som helst menighet heller, Times Square Church ble grunnlagt av David Wilkerson og hovedpastor i dag er Carter Conlon. For de engelsk-kyndige anbefaler jeg virkelig å bruke noen titalls timer på å høre på prekener som er lagt ut. Utrolig mye bra, hjertevarmt, sterk og utfordrende.

Når det gjelder en blogg å anbefale denne dagen er jeg ikke i tvil om at Hjertespor er den rette. Spirea er ei modig, sterk og varm dame som tar opp livsnære spørsmål, hun er samtidig tydelig i sin tro og utadrettet i sin omsorg, nåde og kjærlighet overfor andre. Har du ikke besøkt henne før, anbefaler jeg deg på det sterkeste å ta turen innom henne. Å velge en post hos henne er bortimot umulig, så jeg velger heller å si: Ta en tur over en gang du har god tid til å lese. Du kan gjerne sette deg med kaffekoppen, men vær forberedt på at du også kan trenge papirlommetørkle. (lenke fjernet da bloggen er lagt ned)

Når det kommer til re-blog visste jeg tittelen på innlegget som jeg skulle bruke, men jeg husket ikke datoen det var postet. Måtte smile da jeg så at dette, som alle de andre denne uken, også er fra bloggens første 2-3 uker. Dette ble postet første gang 30.01.12.

Pappa elsker deg uansett

Kan en kvinne glemme sitt diende barn, en omsorgsfull mor det barnet hun bar? Selv om de skulle glemme, skal ikke jeg glemme deg. Se, jeg har tegnet deg i mine hender, dine murer er alltid foran meg. (Jes.49:15-16)

Innimellom når det har skjært seg skikkelig mellom en av guttene og meg, tar jeg meg god tid til å snakke. Jeg sier at jeg er ikke fornøyd med oppførselen, men at uansett hvor sint eller frustrert jeg kanskje har vært, vil jeg han skal vite en ting: Jeg er like glad i deg nå som når vi har det greit sammen. Jeg elsker deg uansett.

Ingen ting du har gjort, uansett hvor galt det er, kan skille deg fra Guds kjærlighet. Hans nåde er større enn dine største feil og går dypere enn den dypeste grav. Gud elsker deg uansett. Pappa elsker deg uansett.

En tanke om “Annerledesuka – fredag

  1. Kjære Cecilia., eg har vore innom deg kvar dag, lest innlegga dine, men berre såvidt vore innom linkane du har henvist til. Kanskje eg finn dei fram att ein annan gong. Eg har lest orda dine, dei er meir enn gode for meg. Har tenkt på deg og håpar at flytteprossessen går godt. Orda dine i dag passa meg svært godt.Takk for påminninga ! 🙂

    I dag anbefalar du ei flott blogg dame, Spirea Ho er fin i si formidling og væremåtepå blogg.

    God helg!
    Marieklem

    Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s