Frydefull kjærlighet

Gud, jeg roper til deg, du som svarer. Vend øret til meg og hør mine ord! Vis din underfulle miskunn! Du frelser dem som flykter fra fiender og søker tilflukt ved din høyre hånd. Vokt meg som din øyensten,  skjul meg i skyggen av dine vinger (Sal.17:6-8)

Vi ønsker alle noen som elsker oss så mye at de er villige til å både tåle oss som vi er og å kjempe for oss, slik er Gud. Han kommer oss til unnsetning om igjen og om igjen, han er alltid der for å hjelpe oss og redde oss. Selv om han til stadighet må trå til, forandrer det ikke hans kjærlighet for oss. Han får ikke nok av våre feil og tåpeligheter og lar oss være, i stede viser han på ny sin kjærlighet til oss.

Herren din Gud er hos deg, en helt som frelser. Han fryder og gleder seg over deg og viser deg på ny sin kjærlighet. Han jubler over deg med fryd. (Sef.3:17)

En tanke om “Frydefull kjærlighet

  1. Tilbaketråkk: Alltid elsket | Ett ord for dagen

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s