Gud kan

  Ikke ved makt og ikke ved kraft, men ved min Ånd, sier Herren over hærskarene. (Sak. 4:6)

Hva trenger du i livet som du ikke klarer å få til selv? Har du lenge strevd med en synd som henger fast og uansett hva du gjør så ramler du tilbake i det? Er hjertet tungt av sorg fordi du opplever vanskelige tider i familie og hverdag? Er du frustrert fordi du gjør så godt du kan, men det blir aldri godt nok for andre? Er det mismot eller depresjon du kjemper med og mot? Uansett hva det er, jeg vil oppfordre deg til å slutte å prøve alene.

Det er mange ting, opplevelser, følelser, synd og annet som vi ikke kan ta i tu med i egen kraft, men likevel så fortsetter vi å prøve i egen kraft og med egen innsikt, og vi fortsetter å gå på trynet. Det er bare pyton og vanskelig, og jo lenger det varer jo mer nedtrykte blir vi og håpløshet og mismot kryper inn.

Uansett hva du kjemper med og mot, jeg ble minnet av Gud om å dele dette med deg:

Slutt å kjemp alene.
Klyng deg til meg og jeg vil hjelpe deg.
Det som er umulig for deg, er fullt ut mulig for meg.
Stol på meg, jeg vil gjøre det.
Ikke ved makt og ikke ved kraft, men ved min Ånd, sier Herren over hærskarene.

2 tanker om “Gud kan

 1. Takk igjen, for atter en sterk påminnelse. Det er nettopp det jeg gjør for tiden – har sluttet å kjempe i egen kraft og overlatt det til Gud. Men så føler man seg så .. «jeg må jo GJØRE noe??!!» og så kom påminnelsen din, som en bekreftelse på at nei, jeg må ikke det. Takk, kjære deg! ♥

  Liker

  • Jeg er der selv også endel ganger og trenger å bli minnet om at enkelte ting er det bare Gud som kan hjelpe meg med. Kjødet vil mye heller kjempe selv enn å sette seg ned og høre på Herrens ord og vente i stillhet og tillit på hans forløsning.
   Gud er trofast, Han vil gjøre det!

   Takk for kommentaren, jeg skjønte ikke helt hvorfor dette ordet skulle fram den dagen. Jeg hadde annet på plass, men Gud minnet meg om dette. Takk for at du hjelper meg å bli sikrere på at det er Guds titale jeg handler etter.
   Klem til du og bønn om styrke og fred.

   Liker

Din tur og plass til å dele tanker og ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s